Momenteel garageboxen te koop in: Amsterdam | Heteren
Momenteel garageboxen te Huur in: Amsterdam | Winterswijk
Te koop gevraagd:  ‘s-Hertogenbosch | Uw info hier?

 

Door middel van de site www.garage-boxen.nl kunt u zich op een eenvoudige wijze oriënteren omtrent alles op het gebied van kleinschalige opslag. U vindt informatie omtrent het kopen, (ver)huren en onderhouden van garageboxen. Daarnaast biedt deze site een compleet overzicht van aanbieders op het gebied van self-storage.

Garagebox huren :
Via de site www.garage-boxen.nl kunt u in contact komen met verhuurders van garageboxen. Door diverse links naar de verschillende aanbieders is het goed mogelijk om een geschikte garagebox in uw regio te vinden.

Garagebox kopen :
Achter deze knop staan diverse links vermeld naar (ver)kopers van garageboxen. Het aanbod hiervan is zeer uitgebreid. Naast een aanbod van bestaande garageboxen zijn er leveranciers van prefab modellen opgenomen. De materialen die hierbij worden toegepast zijn voornamelijk beton en hout. Daarnaast staan er aanbieders vermeld van zeer specifieke boxen (maatwerk, hoog afwerkingsniveau en zelfs modellen waarbij tentdoek wordt toegepast). Tot slot is het mogelijk om in contact te komen met aannemers die de nieuwbouw van een garagebox op maat kunnen verzorgen.

Garagebox verkopen :
Indien u zelf een garagebox wilt verkopen kunt u gebruik maken van de contactpagina. Wij zullen u dan informeren omtrent de mogelijkheden, zodat u uw box via onze site kunt aanbieden.

Selfstorage :
Een vertaling  van self storage is “doe het zelf – opslag. U hebt hierbij zelf toegang tot een bedrijfspand waarin diverse opslag cabines / ruimten zijn voorzien. Self storage is een vorm van mini opslag waarbij afhankelijk van de benodigde opslagcapaciteit een maatwerk ruimte  wordt aangeboden. Dit varieert van een ruimte van 1m3 tot een grootschalige opslag. Deze wijze van opslag biedt een aantal belangrijke voordelen t.o.v. de opslag in garageboxen. De meeste panden waarin self-storage wordt aangeboden zijn namelijk voorzien van een verwarming, alarm – en bewakingssysteem. De bedrijfspanden zijn vaak gevestigd op een industrieterrein waarbij u door middel van een persoonlijke alarmcode toegang hebt tot u box (uiteraard wisselt e.e.a. per aanbieder).

Onderhoud / Reparatie van garageboxen :
Onder deze knop vindt u informatie omtrent alles met betrekking tot het onderhouden en repareren van uw garagebox. U moet hierbij denken aan garagebox deuren, automatische deuropeners, dakdekkers werk enz

Huurcontract garagebox :
Bij het verhuren van een garagebox is een goed opgesteld huurcontract van groot belang. Hierdoor zijn de rechten en plichten voor beide partijen op een correcte wijze vastgelegd. Via deze site kunt een huurcontract downloaden.

Algehele informatie m.b.t. garageboxen :
Onder deze knop vindt u diverse sites waarop u zoekopdrachten kunt plaatsen t.a.v. het (ver)kopen en (ver)huren van garageboxen. Daarnaast bevat deze knop relevante info voor eigenaren en (ver) – huurders van garageboxen. U moet hierbij denken aan nuttige links naar verhuurbedrijven voor transportmiddelen en aanhangwagens, verhuisbedrijven, verzekeringen en financieringen. Ook is informatie van verenigingen en organisaties toegevoegd die betrekking hebben op garageboxen en kleinschalige opslag. Tot slot is er een link opgenomen naar de belastingdienst (van belang voor eigenaren m.b.t. LB-opgave).

Contact :
Via onze contactpagina is het mogelijk om vragen te stellen of opmerkingen te maken omtrent de site www.garage-boxen.nl. Ook adverteerders nodigen wij uit om te reageren, zodat wij uw product via deze site onder de aandacht kunnen brengen.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.